Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Notícies > Contingut
Passarel·la d'escales Panells d'alumini perforats Treballar Jan 27, 2018

1.jpg

L'estudi Arch, amb seu a Pequín, ha renovat aquesta casa al districte de Dongcheng de la ciutat, afegint una escala d'acer perforat dissenyat per fer que l'escalada a la part superior senti com "caminar cap al cel".

2.jpg

"S'han tallat part dels sostres de l'edifici original, a través de la qual es van convertir les escales en un feix de llum que passa per tots els pisos interiors", va dir els arquitectes. "La llum natural arriba fins al soterrani a través de la claraboia i porta l'espai interior tancat a la vida".

3.jpg

Construït a partir de passos d'acer i baranes perforades, l'escala focal està dissenyada per contrastar amb la façana de maó gris existent.

4.jpg

"Mentre camina per les escales, la gent pot sentir-se caminar al cel", van dir els arquitectes. "La paret de maó nua en el costat posterior de les escales es manté i es polvoritza amb pintura blanca per crear una microcomparació de nous i antics".

5.jpg

Arch Studio va triar el blanc com a esquema de color fonamental en la resta de la propietat, i va utilitzar "graelles" de fusta per dividir-se en diferents àrees.

6.jpg

"El color blanc torna l'espai a un estat inicial pur i abstracte", va dir els arquitectes. "Crea la sensació d'un espai fluid aprofitant els llums canviants i les vistes a l'aire lliure".

7.jpg

"Les graelles es troben disperses a cada pis i creen diversos espais de comportament per prendre te, hospitalitat i lectura", van continuar. "La introducció de les xarxes filtra la vista, la il·luminació i les vistes, a través de les quals permeten a l'interior desfer-se de la interferència i gaudir de la pau i la tranquil·litat".

8.jpg

El soterrani conté una oficina, hi ha zones d'estar a la planta baixa i es poden trobar dos dormitoris al nivell superior. Els lavabos estan situats a la part superior

9.jpg

Recentment, Arch Studio va afegir parets foldaway a una galeria d'art de Beijing i va instal·lar parets de vidre corbades que envolten patis de bambú en una casa de te situada en un dels barris antics de la ciutat.

10.jpg