Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Notícies > Contingut
Nanchang Xili Centre Modern Business Building Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


El centre de Nanchang Xili, ubicat a l'eix central de la ribera CBD al nucli de la ciutat de Chaoyang, és al costat del riu Ganjiang a l'oest, enfront de la torre de gratacels del món de la platja de Hong Kong al costat del riu, i al costat del pont de Chaoyang, situat al "pont de la torre" del pont, amb la responsabilitat urbana de representar el districte comercial de binjiang i crear el punt de referència de la nova ciutat chaoyang. Com a nou fita, hereta el context urbà de Nanchang i lidera el futur de Nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


L'arquitectura de referència, com el node espacial i l'imant visual de la ciutat, hauria de ser humil i prou amigable per a la ciutat i l'entorn i integrar-se amb la ciutat orgànicament i viure en harmonia mentre persegueix l'excel·lència. Situada a la vora del riu Ganjiang, el nou fita comercial del centre nanchang-nanchang xinli, el procés de tot el procés de Tianjin, demostra el valor estètic d'un disseny excel·lent i la saviesa oriental, i presenta l'aparença i la funció del marc i el context, l'arquitectura. i ciutat, forma i funció.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili centre torre d'aterratge directe, sense sala de faldilles. El disseny del fons de l'edifici té en compte el disseny i l'elevació general de l'edifici. La pluja intensa curvada tridimensional peng proporcional al volum de la torre de 200m, que abasta més de 80m, 13m en el punt més alt i 6m en el punt més baix, es veu com una cinta vibrant des del sòl i és molt dinàmica, fent ressò de l'aixecament de la torre i creant un espai inferior dinàmic.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Per aconseguir l'efecte d'una única columnata, el dissenyador estructural va utilitzar dues petites columnes d'acer per formar l'efecte d'una única columna. Segons l'efecte d'espaiat òptim, es van adoptar 6 grups de plans de columna. Per aconseguir l'efecte de la superfície del dosser i el canvi gradual de la mida de la secció, el dissenyador estructural va utilitzar la forma d'esquelet intern per portar a terme el feix primer, i després dur a terme la planxa fora de la biga, que es va adonar perfectament de l'efecte de "Streamer d'aire".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


La copa de pluja intensa augmenta gradualment des de la superfície, i el sostre corbat es converteix en la perfecta transició entre l'edifici i el sòl, amb la força dinàmica corresponent a la façana i el paisatge. La copa de pluja alta resol els requisits funcionals d'entrada i sortida, i també garanteix l'anell de foc sense impediments. Al mateix temps, integra el drenatge i la il·luminació en el disseny del node. La forma estilitzada té una bona conductivitat, que fa ressò de la força dinàmica de l'intercanvi d'anells al seu voltant. Nanchang xinli centre planta baixa combinada amb el disseny del paisatge, que mostra una actitud amigable i oberta a la ciutat