Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Notícies > Contingut
Projecte d'alt perfil i disseny d'interiors de cortina d'alumini a l'interior Dec 13, 2017

Aquest estadi es troba a Califòrnia, anomenat Roberts Pavilion, és un    Estadi cobert recentment de l'estadi College of Liberal Arts de Califòrnia. El pavelló Roberts utilitza el PVDF Panel de paret de cortina d'alumini per a la decoració exterior, tota l'aparença és noble i lluminosa, atreu a molta gent que té impuls de visitar i gaudir d'aquest aspecte. El panell d'alumini d'alumini de flúor i carboni de muro de cortina exterior té característiques de resistència al clima, la resistència a la intempèrie pot ser fins a 30 anys i evitar que el color es desfà.


5.jpg


El Pavelló Roberts també és excepcionalment brillant i brillant a la nit. Avui en dia, el PVDF Panel de paret d'alumini cortina va ser aplicat gradualment a Wanda, Wal-Mart i altres grans museus, projectes comercials.


1.jpg4.jpgLa sala de descans de Roberts Pavilion utilitza el panell d'abella d'alumini com a decoració del sostre, el sostre del panell d'acer d'alumini pot tenir l'efecte de l'aïllament acústic, és el material de construcció de gamma alta per a aplicacions de decoració d'interiors.

3.jpg


Però la zona de gimnàs de Roberts Pavilion és més baixa, utilitza el sostre de perfil d'alumini de gra de fusta , per una banda, reforça el flux d'aire de l'espai, però també augmenta la flexibilitat del disseny interior i ornamental per a l' aplicació de tub rectangular d'alumini .


2.jpg