Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Coneixement > Contingut
Quines són les principals funcions de les persianes? Sep 11, 2017

En la aparició de Niça, però també pot bloquejar la UV, protecció d'intimitat, Dongnuanxialiang, etcètera. Aquí hem arribat a una descripció detallada de la seva funció.

Les persianes aspecte simple i generós, amb trets decoratius molt bonics. Pot ser directament posar distància, molt simple i generosa, que no ocupa espai. Aquest tipus de cortines no afectarà la nostra línia de visió, el paisatge fora de la finestra pot ser descrit com un cop d'ull, mentre que l'amplada de l'habitació no es veuran afectats. També té una important funció per protegir la privacitat, aquest tipus de cortina és principalment a través de la direcció de la protuberància per bloquejar la línia exterior de la vista. Quan la superfície convexa de la pàgina cap a la casa, nostre ombra no és reflecteix fora de la casa, té una certa funció ombrejat. Aquest tipus de cortines tenen un molt bon efecte protector sobre la nostra intimitat. Finestró de neteja és molt convenient, no necessitem treure l, només netejar amb un drap humit pot estar en el drap humit posar una mica detergent neutre és més convenient. En aquest moment que el teu cor pot estar en dubte, no s'esvairà-lo, és cap necessitat de preocupar per això, no és desaparèixer, sobretot perquè el producte té una molt bona interpretació impermeable.

A més, les persianes també pot bloquejar l'entrada de llum ultraviolada. Especialment a l'estiu que UV és molt tòxic, quan entra a la sala, els nostres mobles s'esvairà. I la instal·lació d'aquestes persianes, vostè no ha de témer que el mobiliari s'esvairà. L'últim punt és que aquestes persianes Dongnuanxialiang, utilitza el material té un rendiment molt bon aïllament, la temperatura a l'habitació de l'hivern no s'escamparien. I a l'estiu fora de l'aire calent també és difícil d'introduir.