Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Coneixement > Contingut
Tres principis de la contractació de perfils d'alumini d'extrusió Sep 11, 2017

Primer: no molt barat per triar

Cost d'alumini = preu al comptat d'alumini + despeses + materials d'envasament de càrrega de processament de alumini d'extrusió.

Aquests són molt transparents, el cost de l'alumini són gairebé, significativament més baix que el preu de mercat, el primer possible: menys pes per metre; la segona: lingots d'alumini és l'ús de l'alumini reciclat de residus; tercer: pèrdua d'ampliació

Segona: només saben les vendes de materials no escolliu proveïdors

Preparar una mica béns, moure uns cablejat Miss, es poden obrir en línia volen fer la promoció. Aquests són sovint mal els nostres compradors. Faltar cablejat majoritàriament no saben com utilitzar, només saben el preu unitari. Com utilitzar per satisfer les necessitats dels clients; com fer el millor rendible; en diferents llocs d'aquesta manera és la millor manera de connectar.

Tercer: la selecció de proveïdors basats en la producció d'alumini

Proveïdors orientat a la producció d'alumini, generalment estan compromesos en aquesta indústria per més de 5 anys, els seus propis usuaris, tenen una àmplia experiència pràctica, la qualitat del producte i actuació són molt bona comprensió i domini, recomanarà adequat Els clients necessiten millor valor per a diners productes, triar un accessoris còmode i pràctic.

Alumini industrial és àmpliament utilitzat en una àmplia gamma de versatilitat, és ecològic, fàcil muntatge i desmuntatge, estalviant temps i llarga vida útil és conegut. Perfils d'alumini industrials, especificacions, aptes per a tot tipus de dispositius mecànics; sense soldadura, fàcil d'ajustar mida, fàcil de canviar l'estructura; tolerància dimensional requisits estrictes, alta acabat superficial; Assemblea treballar còmoda i eficaç, alta productivitat.

Aplicable a l'àmbit d'aplicació: línies de producció, canonada de funcionament taula, particions d'oficina, pantalles, tanques industrials i diversos marcs, mostrar l'estand, prestatges, pols de segell mecànic i així successivament.