Contacti amb nosaltres

Tel: + 86-20-81716752

Enviar per fax: + 86-20-86519325

Multitud: +8613533180895

Correu electrònic:Cathy001@gdbahe.com

Afegir: Edifici 51, 1850 Chuangyi jardí n º 200 est Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Xina

Casa > Coneixement > Contingut
Xapa xapa d'alumini en els requisits de precisió Sep 11, 2017

En circumstàncies normals, xapa d'alumini és un lot d'un nombre de producció i després al costat de la construcció d'instal·lar i llavors el següent lot de producció i transformació. En aquest context, això requereix que la producció i elaboració de productes de xapa d'alumini no pot ser massa error. El començament d'una mica d'error, lentament acumulat, farà l'esquena del processament de xapa d'alumini i problemes fins i tot instal lat.

En el processament de xapa d'alumini, de fet, hi ha països relacionats amb l'estàndard recomanat, les normes esmentades es mostren molt clarament en els paràmetres corresponents de les disposicions, com la mida de xapa d'alumini, les especificacions són llargues i alçada ample, gruixut, plegable, diagonal diferència i així successivament. La longitud i amplada determinar la forma bàsica de la xapa d'alumini, mentre que el gruix afecta el rendiment de la xapa sencer. Independentment de la versió de la xapa, l'error de gruix ha de ser controlat a 0.1 mm. I l'error màxim permès per la longitud i amplada és 1 mm quan les dimensions longitud i amplada de la xapa d'alumini són menys de 2000 mm. Quan la longitud i amplada superiors a 2000 mm, l'error no pot excedir 1,5 mm.

I l'altura de la xapa d'alumini, it i la mida de la xapa d'alumini no tenen una certa relació, així les disposicions no pot excedir 0,5 mm, com per a la gamma d'alumini placa diagonal error admissible, és quan la longitud de xapa d'alumini és de menys de 2000 Mm , permeten la presència d'error de 2 mm, si la durada és superior a 2000 mm, llavors l'error no pot excedir 3 mm.

Com el full de xapa d'alumini és produït pels treballadors tècnics en el procés de producció, pot fer la tramitació de la placa d'alumini hi ha un cert error, xapa d'alumini ancorades a la necessitat de controlar aquest error en un rang raonable , per la qual cosa ha de ser la producció i transformació de xapa d'alumini en estricta conformitat amb el que estableix els requisits d'estat de precisió per assegurar que el producte qualificat.